Vâlceanu s-a retras din cursa pentru postul de prefect

Ca-n bancul cu evanghelişti, cele trei propuneri ale PSD Gorj pentru ocuparea postului de prefect sunt două, câştigătorul urmând, evident, să fie unul singur. Fostul senator PSD de Gorj, Ion Florescu, are şansele cele mai mari pentru a deveni prefect al judeţului, după cum au declarat surse din organizaţie. Acesta a mai fost anterior subprefect al judeţului, iar în ultimele două mandate a fost deputat şi senator.

Conducerea filialei s-a reunit sâmbătă pentru a desemna trei persoane care să fie nominalizate către structurile centrale ale partidului, unul dintre nominalizaţi retrăgându-se însă din cursă imediat după şedinţa respectivă. Eugen Vâlceanu, fost subprefect al judeţului între 2000 şi 2004 şi fost candidat pentru un post de deputat toamna trecută, a declarat că s-a retras din cursa pentru ocuparea postului de prefect întrucât nu a agreat maniera în care s-a procedat la desemnarea nominalizărilor. „Nu au fost alegeri sau ceva de genul acesta, ci mai mult un anunţ şi atunci mi-am dat seama că nu am şanse foarte mari. În condiţiile acestea nu mă interesează nici o altă funcţie de conducere de la nivel local întrucât proiectul pe care eu îl gândisem se poate realiza doar din postul de prefect”, a menţionat Vâlceanu.

Cea de-a treia persoană nominalizată de PSD Gorj pentru postul de prefect este Mariu Vlaicu, şi el fost subprefect al judeţului pentru câteva luni în cursul anului 2004. Acesta este în prezent director al Parcului Industrial Sadu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Gorj, Vlaicu spunând că îl interesează în continuare ocuparea postului de prefect.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: