Valoarea amenzilor, dublă față de ziua precedentă

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 14 acţiuni de verificare în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Valoarea amenzilor a fost dublă față de alte zile. "Pentru neregulile constatate au fost aplicate 282 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 38.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020", a transmis IPJ Gorj. În ziua precedentă au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 de lei.

În total, 228 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.300 de persoane, 131 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 340 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: