Un călugăr de la Mănăstirea Lainici a fugit din izolare. Unde l-au găsit polițiștii

Nu a respectat măsura impusă de către autorități și a plecat din izolare. Este vorba despre un călugăr de la Mănăstirea Lainici. Acesta a fost izolat împreună cu alte persoane din cadrul mănăstirii, dar a fugit, fiind găsit într-o localitate din județul Gorj. Și cum acesta reprezenta un pericol pentru oameni, fiind contaminat cu noul coronavirus, bărbatul a fost internat în spital, iar conform unor informații apărute în spațiul public, acesta fugise și din unitatea medicală.

Călugărul era cunoscut cu afecțiuni psihice, iar potrivit anchetatorilor, ajuns la unitatea medicală, călugărul a făcut scandal și a fugit din nou. După ceva timp, bărbatul a fost găsit și internat la Secția de Psihiatrie din Târgu Cărbunești, primind tratament și pentru coronavirus. Managerul unității medicale, Constantin Târziu, spune că bolnavul nu a fugit din spital.

”Nu a făcut niciun scandal. L-au adus și l-am internat. Nu a plecat. Este la noi la Psihiatrie, pozitiv”, a spus Târziu.

În urma faptelor sale, călugărul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Mănăstirea Lainici a intrat în carantină și asta după ce mai mulți călugări și starețul monahal au fost depistați cu temutul virus.

Vizualizări: 3,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: