Gafa de amatori. Au pierdut la ”masa verde” meciul cu Alexandria

Gafă incredibilă, de amatori, făcută de Viitorul Dăești, echipă din Liga 3 care visează la promovarea în Liga 2. Vâlcenii ar putea să nu mai apuce nici măcar manșa semifinală a barajului după ce au pierdut trei puncte la masa verde pentru o gafă de amatori.

La sesizarea Departamentului Competiții din cadrul FRF, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a omologat jocul din etapa 1 din play-off-ul Seriei 6 a Ligii 3 Viitorul Dăești – CSM Alexandria cu scorul de 0-3 la ”masa verde”. Pe teren, meciul se încheiase la egalitate, scor 1-1, în data de 1 aprilie, Ziua păcălelilor, dar FRF a sesizat că jucătorul Samson Nwabueze a fost folosit de gazde în ciuda faptului că avea patru cartonașe galbene și, deci, se afla în stare de suspendare.

Încurcătura oficialilor clubului din Dăești s-a produs la ultimul meci din sezonul regulat, disputat la Fedeleșoiu, tot cu CSM Alexandria, scor 0-0, în care nu au știut exact dacă Samson sau un alt jucător a fost sancționat cu cartonaș galben. Astfel, la finele sezonului regulat, Samson Nwabueze avea patru cartonașe galbene și trebuia automat să stea în prima etapă de play-off, tot cu CSM Alexandria, dar nigerianul a fost titular.

Astfel de gafe rușinoase au fost înregistrate și la Liga 2, în prima etapă a play-out-ului, în dreptul echipelor FC Buzău și Ripensia Timișoara, cau au utilizat jucători suspendați în meciurile cu ACS Viitorul Târgu Jiu (câștigat acasă cu 6-2), respectiv FC Brașov (pierdut acasă cu 2-3).

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: