Vârstnicii, la Alba Iulia de 1 Decembre

Aproximativ 100 de persoane înscrise la cluburile vârstei a treia din Târgu Jiu vor pleca la Alba Iulia în data de 1 Decembrie, transportul fiind asigurat de către municipalitate. Tot cu prilejul Zilei Naţionale a României, în Piaţa Prefecturii vor avea loc o serie de manifestări. (D.M.)

Alte ştiri pe scurt:

Fasole cu ciolan şi vin fiert pentru târgujieni

Târgujienii sunt aşteptaţi, în ziua de 1 decembrie, la câte o porţie de fasole cu ciolan şi vin fiert. Masa va fi servită pe terasa Hotelului Parc. Municipalitatea va asigura meniul pentru aproximativ 900 de persoane. (D.M.)

Crăciun pentru fiecare

Pensionarii şi persoanele defavorizate vor putea participa la Programul spectacol “Crăciun pentru fiecare” organizat de Primăria Târgu Jiu, în data de 16 decembrie, la Sala Sporturilor. Participanţii vor fi întâmpinaţi, conform tradiţiei, cu mere, covrigi, nuci şi vin fiert. Aici va avea loc un spectacol de muzică populară şi colinde susţinut de artiştii Şcolii Populare de Artă. Nu va lipsi nici Moş Crăciun cu urările şi colindătorii săi. (D.M.)

Revelionul Solidarităţii

Primăria Târgu Jiu va organiza şi în acest an Revelionul Solidarităţii pentru copiii şi tinerii proveniţi din instituţiile de ocrotire, persoane fără adăpost şi bătrâni singuri. Masa festivă va avea loc în data de 31 decembrie la Cantina Grupului Şcolar Forestier. (D.M.)   

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: