Vedetă Pro Tv, în situație stânjenitoare la supermarket

Vedeta Pro Tv Cabral a trecut printr-o situație stânjenitoare când aștepta la o coadă într-un supermarket din Capitală. Acesta a mers să facă cumpărături alături de fiica sa cea mică, Namiko, fiind recunoscut imediat de fanii emisiunii sale.

Recent Cabral a revenit la Pro Tv după o pauză autoimpusă dar publicul nu l-a uitat, ba chiar a contribuit decisiv la revenire, solicitând postului Tv reincluderea în grilă a emisiunii „Ce spun românii”.

Întâmplarea stânjenitoare povestită recent de acesta s-a produs atunci când  Cabral a fost nevoit să facă cumpărături pentru familia sa iar la ultima astfel de ieșire a luat-o și pe fiica sa, Namiko, aceasta ascultând pe repeat un hit al lui Connect-R.

Prezentatorul de televiziune a povestit fanilor săi ce a pățit la cumpărături unde stătea liniștit la coadă și a fost recunoscut imediat de doamna care se afla chiar în fața sa. Prezentatorul „Ce spun românii” a fost complimentat la scenă deschisă și s-a cam fâstâcit, însă într-un final s-a comportat ca un adevărat Don Juan, dar fără voia sa, ci din cauza hit-ului ascultat de fiica sa.

„M-a nenorocit Connect-R! Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos: – Bună dimineața! Îmi răspunde la fel. După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune: – Faci copii foarte frumoși. Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc. Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice: – Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine… Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți. Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap. Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare: – Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele! Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…! ”, a povestit Cabral pe Facebook.

Cabral este prezent zilnic la Pro TV, acolo unde a revenit cu emisiunea „Ce spun românii”, după câteva luni de pauză.

Galerie foto


Vizualizări: 3,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: