De ce a anulat Ștefan Bănică Jr. un concert anunțat de anul trecut

Renumitul artist și actor și-a anulat concertele din ultima perioadă din motive de sănătate. Ștefan Bănică a făcut anunțul trist pentru fanii săi după ce s-a confruntat cu probleme la corzile vocale.

Ștefan Bănică Jr. a anunțat că a fost nevoit să anuleze acum un concert pe care îl avea programat încă din decembrie 2022. Din păcate, vedeta de la Antena 1 are probleme de sănătate și nu poate cânta o perioadă până se recuperează complet.

Celebrul cântăreț se confruntă cu o laringită acută, precizând totodată că va reveni totuși pe scena muzicală în curând, nefiind vorba de o problemă gravă. Mai exact, evenimentul care fusese programat marți, 28 februarie, se va desfășura pe 28 martie, așadar biletele nu se pierd. „Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută care mi-a afectat corzile vocale. Îmi cer scuze oamenilor care cumpăraseră bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina de Instagram.

Pe de altă parte, în prezent nu se știe ce se întâmplă cu concertul acustic din luna martie dedicat Zilei Femeii. Evenimentul este programat pentru 12 martie, la Sala Radio din București, începând cu ora 19:00.

Cel mai probabil Ștefan Bănică Jr. va anunța dacă își va onora spectacolul care are o tradiție importantă.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: