Verdicte greu de pronunţat pentru Greblă şi Ponta

Suspans prelungit în dosarele penale ale momentului în care judecătorii trebuiau să pronunţe joi primele sentinţe! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a mai amânat o dată anunţarea unui verdict atât în ceea ce priveşte dosarul în care este judecat fostul premier Victor Ponta, cât şi cel privitor la Toni Greblă. Fiecare dintre aceştia a fost trimis în judecată de DNA alături de alte persoane care ar fi fost implicate în comiterea infracţiunilor pentru care au fost formulate acuzaţii ce vizează fapte de corupţie sau asimilate acestora. În cazul deputatului de Gorj, instanţa supremă a decis ca sentinţa în dosarul „Turceni – Rovinari” să fie pronunţată peste o săptămână, pe 26 aprilie.

În privinţa lui Toni Greblă, verdictul va fi aflat de abia la începutul lunii mai, mai exact pe 2 mai, imediat după ce se va relua lucrul, dat fiind că atunci va fi şi minivacanţa de Ziua Muncii.

Sentinţele pe care judecătorii le vor pronunţa atunci nu vor fi definitive, inculpaţii şi procurorii putând să le conteste şi procesul să mai dureze apoi cel puţin un an sau doi până la luarea unei hotărâri finale în fiecare dosar.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: