Verificări şi pregătiri de iarnă în cariere

Se fac verificări în carierele din cadrul Complexului Energetic Oltenia. O comisie evaluează dacă pregătirile pentru iarnă au intrat în linie dreaptă. În timp ce minerii aşteaptă echipamentele potrivite, conducerea companiei dă asigurări că vor fi analizate toate problemele şi nu vor fi probleme.

Comisia din cadrul Diviziei Miniere va finaliza vizitele în cariere la începutul lunii viitoare. Chiar dacă oamenii merg în teren cu sindicalişti şi responsabili cu protecţia muncii, salariaţii îşi doresc să le fie cerută şi lor părerea. „Când mai faceţi vizite prin cariere, nu mai faceţi pe repede-înainte! Vrem şi noi să mai stăm de vorbă cu dumneavoastră. Nu apucaţi să ştiţi toate păsurile şi să cunoaşteţi realităţile din teren. Asta ne doare pe noi! Din evaluările dumneavoastră, aţi găsit ceva lipsuri? Ziceţi că vă pregătiţi de programul de iarnă. La iarnă, tot pe afară o să stăm, tot în praf, în frig”, i-a transmis un miner lui Ion Ruşeţ, consilierul personal al managerului CEO.

Acesta a dat asigurări că vor fi analizate toate problemele ridicate de oameni în teren. „Eu coordonez o comisie care se ocupă de evaluarea pregătirii pentru iarnă în ceea ce priveşte condiţiile sociale, inclusiv de situaţia utilajelor, de drumurile de acces către utilaje. Stau în jur de cinci ore în fiecare carieră. Atunci discut cu oamenii. În ceea ce-l priveşte pe domnul Sorin Boza, dânsul face vizite pe care nu le coordonez eu. Facem această evaluare şi suntem însoţiţi de liderii de sindicat. Toate sindicatele din carieră îşi desemnează un reprezentant. Va mai dura aproape zece zile şi vom finaliza raportul în primele zile din octombrie. Vom consemna în raport toate problemele ridicate de oameni şi consemnate de noi”, a transmis Ruşeţ, la Tele 3. (A.A.)

Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: