Veste bună pentru Pandurii de la o contracandidată la retrogradare

Pandurii Târgu Jiu nu are meci în această săptămână, fiind programată partida cu ASA Târgu Mureş, echipă desfiinţată. Gorjenii vor câştiga trei puncte la masa verde, dar vor urmări cu interes celelalte meciuri. Rămânerea gorjenilor în Liga a II-a depinde de rezultatul din ultima etapă de la Dacia Unirea Brăila, echipă care a anunţat că a dat afară trei jucători de bază.

Anunţul făcut de Dacia Unirea Brăila pe pagina oficială de internet a luat prin surprindere, mai ales că brăilenii spun că vor lupta până la final pentru evitarea retrogradării. Brăilenii nu explică de ce au renunţat la trei jucători de bază, dar sugerează că aceştia nu erau 100% implicaţi în vederea realizării obiectivului. „Contractele jucătorilor Bucur Olimpiu şi Covaciu Ovidiu au fost reziliate de comun acord la începutul acestei luni, iar contractul cu Anghelina Marian a fost reziliat prin acordul părţilor săptămâna trecută. Le mulţumim pentru activitatea în cadrul clubului nostru şi le urăm succes pe viitor”, arată clubul brăilean.

Brăilenii spun însă că vor lupta pentru menţinerea în Liga I. „Indiferent cum se va termina actualul campionat, vom ieşi cu fruntea sus, având conştiinţa că toată lumea – jucători, antrenori, conducători, suporteri – au făcut totul pentru binele clubului, în condiţiile foarte grele ştiute de toată lumea (interpretate greşit de către unii, funcţie de capacitatea de înţelegere sau interese proprii). Asigurăm adevăraţii suporteri că ne vom bate până la capăt”, a anunţat Dacia Unirea pe site-ul oficial.

Dacia Unirea Brăila are cu un punct mai puţin decât Pandurii Târgu Jiu. Etapa viitoare joacă la UTA Arad, iar în cazul unei victorii, meciul din ultima etapă va stabili cine rămâne în Liga a II-a şi cine retrogradează.

Cei trei plecaţi de la Dacia Unirea Brăila erau jucători de bază, fiind titulari în aproape toate meciurile de până acum.

Vizualizări: 2,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: