Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vezi aici ce primar este cercetat de Parchet

Edilul comunei Alimpeşti din judeţul Gorj, Elena Mosor, este cercetată de procurorii DNA Târgu Jiu, după ce dosarul penal în care fusese cercetată de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice a fost declinat către această unitate de către Parchet. Primăriţa a ajuns pe mâna poliţiei după ce a prejudiciat bugetul local cu 880.000 acceptând să plătească materiale pentru canalizarea menajeră, mai scumpe decât erau prevăzute prin contract.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Daniel Tică, a declarat, miercuri, că din cercetările efectuate a rezultat că cei cercetaţi în acest dosar că ar fi comis infracţiuni în care competenţa de cercetare aparţine procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)-Târgu Jiu, acesta fiind motivul pentru care dosarul a fost declinat, transmite corespondentul NewsIn. În acelaşi dosar mai este cercetat şi contabilul Primăriei Alimpeşti pentru complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: