Vezi aici de ce nu se mai dispută meciul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova

CSL a respins în această seară cererea de revizuire adresată de clubul Pandurii acestei comisii cu privire la unele decizii ale comisiilor LPF prin care, la cererea clubului Dinamo, s-a dispus neprogramarea în campionat a meciului din etapa a VII-a a Ligii I dintre Pandurii şi Universitatea Craiova. „Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a comunicat clubului Pandurii Târgu Jiu în această seară că a fost respinsă cererea de revizuire formulată împotriva unor hotărâri ale comisiilor LPF”, se arată într-un comunicat al clubului Pandurii. În aceste condiţii meciul dintre Pandurii şi Universitatea de luni rămâne neprogramat, chiar dacă CCA a delegat arbitrii pentru această partidă, iar LPF programase iniţial partida sub rezerva că pot interveni modificări ulterioare.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a declarat că Pandurii vor face recurs mâine la decizia luată în această seară de CSL: „Nu suntem de acord cu această hotărâre şi în această seară vom şi declara recurs împotriva acestei decizii care a respins cererea de revizuire. Suntem surprinşi în mod neplăcut de motivarea hotărârii făcută de CSL şi o vom ataca imediat. Comisiei de Recurs îi revine o responsabilitate uriaşă în soluţionarea acestui litigiu pentru că poate îndrepta deciziile greşite care s-au luat în ultima vreme împotriva clubului Pandurii”. 

În cazul în care recursul celor de la Pandurii se va judeca în regim de urgenţă, atunci meciul sar putea disputa, cu condiţia să fie dată dreptate clubului din Târgu Jiu şi nu celor de la Dinamo.



Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: