Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vezi cel mai tare selfie cu Brâncuşi

Concursul de fotografie - selfie cu tema ”Apropie-te de Brâncuşi!” a ajuns la final. Mariana Pusdrea a obţinut premiul special în valoare de 300 de lei după ce a publicat un selfie cu două din operele brâncuşiene. Pe primul loc s-a clasat Vlad Popescu cu un selfie realizat la Coloana Infinitului, premiul II l-au revendicat doi târgujieni, Ioana Toloargă şi Flaviana Iuga, iar locul III a fost ocupat de Adina Lilă și Bianca Nanu. 

Acţiunea  și-a propus evidențierea  și în alt  mod a operei sculptorului Constantin Brâncuși, luând în considerare și pasiunea lui față de arta fotografică. Juriul a fost format din Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Christian Tell, Vasile Pleșa, artist fotograf, Angheluță Elena Mariana, Șef Serviciu Prelucrare, Dezvoltare BJCT Gorj, Viorel Surdoiu, redactor. (C.N.)

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Hobby:

Citește și: