Vezi listele UNPR la primărie şi Consiliul Judeţean

Uniunea pentru Progresul României (UNPR), filiala Gorj, a anunţat vineri, în conferinţă de presă, lista de candidaţi la Consiliul Judeţean, dar şi la Consiliul Local Târgu Jiu. Astfel, la Consiliul Judeţean lista va fi deschisă de Gheorghe Cocină, preşedintele organizaţiei. Marius Vlaicu este primul candidat la funcţia de primar la Târgu Jiu şi primul care şi-a depus vineri candidatura la biroul electoral de circumscripţie.

Gheorghe Cocină, preşedintele UNPR Gorj, este cap de listă la Consiliul Judeţean, fiind urmat de prim-vicepreşedintele Marius Vlaicu. Pe locul trei se află vicepreşedintele organizaţiei, Radu Angheloiu, urmat de Alexandru Glomnicu, artistul Ion Ghițulescu, Constantin Buleteanu, Cristian Florescu, Ion Iorga și toți ceilalți candidați pentru funcţiile de primar.
Gheorghe Cocină a precizat că, după alegerile locale, pot face alianțe și cu stânga, și cu dreapta, în funcție de interese. „După cum știți UNPR reprezintă a treia forță politică la nivel parlamentar și totodată și la nivel județean. Vă asigur că și după alegerile din iunie vom fi tot a treia forță politică. După alegeri, în funcție de posibilități și de realizările noastre în fiecare unitate administrativă vom stabili alianțele, vom face alianțe și cu stânga și cu dreapta în funcție și de interesele noastre și de ceea ce putem obține, respectiv funcții de viceprimar”, a spus Gheorghe Cocină.

Consilieri locali
Cât privește lista de consilieri locali, aceasta va fi deschisă de Marius Vlaicu, fiind urmat de președintele UNPR Târgu Jiu, Marius Buleteanu, Gheorghe Cocină, Radu Angheloiu, Adrian Pirici, Laurențiu Crivăț, Maria Popescu, Florinel Stănilă, Laurențiu Achim, Dan Stamatie. Marius Vlaicu, a fost de altfel, primul candidat care și-a depus oficial candidatura vineri la Biroul Electoral de Circumscripție.
Vlaicu este optimist în ceea ce priveşte obţinerea funcţiei de primar. „Ne-am depus candidaturile: pe a mea la funcţia de primar al Municipiului Târgu-Jiu, dar şi pe cele de consilieri judeţeni şi locali. Este o mare responsabilitate pentru mine şi din colegii din organizaţie municipală să convingem gorjenii să iasă la vot. Mă voi prezenta în faţa dânşilor cu proiecte care reies din cerinţele cetăţenilor cu care am stat de vorbă în Municipiul Târgu-Jiu”, a declarat Marius Vlaicu, candidatul UNPR la Primăria Târgu-Jiu.
CANDIDAŢI
UNPR Gorj a anunțat candidații pentru alte trei localități din județ. Este vorba de Văgiulești, Runcu și Stănești. Candidatul la primăria Văgiulești este nimeni altul decât fostul director al Uzinei de Termoficare Motru, Ilie Schinteie, în timp ce la Runcu va candida profesorul Dumitru Ianăși, iar la Stăneşti Valeriu Fâcea, inginer. Conducerea organizației UNPR a anunțat că este posibil să rămână fără candidați în aproape zece localități.

Vizualizări: 2,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: