Vicele devenit primar la Fărcăşeşti ar putea fi schimbat

Consilierul PRM de la Fărcăşeşti, Antonică Belgiu, a solicitat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, schimbarea din funcţie a viceprimaraului din Fărcăşeşti, Dan Bălu. Acesta din urmă îndeplineşte în prezent şi funcţia de primar după ce Constantin Pârvulescu a fost arestat preventiv pentru infracţiuni de corupţie. Peremiştii nu au o altă propunere şi nici motive serioase pentru care să solicite schimbarea lui Bălu, dar cu toate acestea sunt convinşi că el trebuie dat la o parte. Locul lui ar putea fi luat de un pesedist, Doru Mihai.

Conferinţele de presă ale Partidului România Mare de la Gorj s-au transformat în locul unde membrii din judeţ vin să-şi spună ofurile. Ieri consilierul local de la Fărcăşeşti, Antonică Belgiu, a declarat că vrea cu orice preţ schimbarea lui Dan Bălu din funcţia de viceprimar al comunei. Bălu a preluat şi sarcinile primarului Constantin Pârvulescu, care în prezent este reţinut pentru luare de mită. Belgiu susţine acum că Bălu a făcut presiune asupra celorlalţi consilieri locali de la Fărcăşeşti pentru a nu se prezenta la şedinţe şi pentru a nu vota schimbarea sa. Acesta nu specifică însă concert cu ce i-a ameninţat. „I-a ameninţat pe toţi să nu se prezinte la şedinţa de consiliu local. Şi pe celălalt coleg al meu de partid, consilier şi el la Fărcăşeşti l-a ameninţat şi pe cei de la PSD. Pe toţi, inclusiv pe consilierii PDL i-a ameninţat. Nu a făcut nimic de când a rămas la primărie. Sunt atâtea lucruri de făcut, retrocedări de terenuri, nu se mişcă nimic. Noi am cerut să fie schimbat, vor şi ceilalţi consilieri”, susţine consilierul Belgiu.

Preşedintele Partidului România Mare de la Gorj, Dumitru Dascălu, nu ştie exact care sunt motivele pentru care cere Belgiu schimbarea actualului viceprimar, insa cu toate acestea îl susţine. „Susţinem schimbarea viceprimarului de la Fărcăşeşti care de când a preluat atribuţiile primarului nu a făcut nimic. Consilierul nostru, Antonică Belgiu, ştie mai multe despre  motivele pentru care cerem schimbarea sa”, susţine Dumitru Dascălu, preşedinte PRM Gorj.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: