Viceprimarul din Baia de Fier, demis cu votul unui coleg

Laurenţiu Vasilache a fost demis vineri din funcţia de viceprimar al comunei Baia de Fier. Vasilache a declarat că un consilier PSD a votat pentru demiterea lui din funcţia de viceprimar. Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale au fost prezenţi la şedinţa de Consiliu Local şi acum speră ca viitorul viceprimar să fie din cadrul ACL.

Şedinţă de Consiliu Local cu scântei, vineri, la Baia de Fier. Viceprimarul PSD, Laurenţiu Vasilache, a fost demis din funcţie după ce fostul primar Constantin Mihuţescu a votat pentru demitere, deşi ambii sunt pesedişti. Reprezentanţii ACL Gorj au fost prezenţi la şedinţa de la Baia de Fier. „S-a creat o altă majoritate şi am schimbat vicele urmând ca în următoarea şedinţă de Consiliu Local să fie introdus un proiect pentru alegerea unui nou viceprimar, sperăm noi din cadrul ACL. Domnul Mihuţescu a votat pentru demitere”, a declarat Dan Vâlceanu, copreşedintele ACL Gorj.

Vasilache: „Tot eu o să candidez de la PSD”

Laurenţiu Vasilache a declarat vineri că nu îl surprinde această demitere. „Am fost schimbat din funcţia de viceprimar în şedinţa de vineri. S-a schimbat majoritatea în Consiliul Local, nu pot să comentez mai mult. Un consilier de la PSD a fost de acord cu punerea proiectului pe ordinea de zi ceea ce mă face să cred că el a votat şi pentru demitere. Nu-i nicio problemă”, a declarat Laurenţiu Vasilache.

În perioada următoare se va vota noul viceprimar de la Baia de Fier. „Din partea PSD o să candidez tot eu, cred, am avut o relaţie bună cu toţi colegii, am fost viceprimar din anul 2000, nu cred că va fi un alt favorit. Probabil va avea şi ACL candidat, acum nu ştiu”, a adăugat Laurenţiu Vasilache.

În prezent, Consiliul Local Baia de Fier este format din patru consilieri ACL, şase PSD, doi independenţi şi unul PNG.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: