Victoria Energiei, savurată de fani

O mie de fani au contribuit la victoria spectaculoasă a Energiei Târgu Jiu în competiţia europeană. Chiar dacă meciul s-a jucat la Piteşti, pentru că Sala Sporturilor din Tg Jiu este în renovare, sala a fost plină, iar suporterii entuziaşti. Doar astfel baschetbaliştii lui Diamantakos au putut câştiga, după ce au fost conduşi cu 22 de puncte.

Energia Târgu-Jiu a reuşit miercuri seara să învingă formaţia franceză STB Le Havre după o revenire de senzaţie. În meciul contând pentru etapa a-2-a din Grupa S a FIBA Europe Cup, Energia s-a impus cu 78-68, după ce a fost condusă la o diferenţă de 22 de puncte.

Antrenorul Diamantakos le-a mulţumit atât suporterilor gorjeni, care au făcut efortul de a se deplasa la Piteşti pentru a-şi susţine favoriţii, cât şi spectatorilor argeşeni care au asistat la meci. “A fost o alegere bună să venim la Piteşti. Vrem să le mulţumim fanilor noştri de la Tg-Jiu care au făcut drumul pentru a fi alături de noi, dar în mod special aş vrea să le mulţumim şi oamenilor din Piteşti care au venit la sală şi au fost alături de Energia din primul şi până în ultimul moment”. 

Şi americanul Energiei, Lamont Mack, a spus că “La Piteşti este o atmosferă foarte bună pentru baschet. Le mulţumim tuturor celor care au venit la sală să ne încurajeze. Putem spune că a fost o atmosferă incendiară şi vom reveni aici să jucăm cu mare plăcere”.

Antrenorul Iannis Diamantakos a pus startul dezastruos al elevilor săi pe faptul că au fost nevoiţi să joace două meciuri importante în mai puţin de 48 de ore.

FELICITĂRI

Fostul antrenor al Energiei, Antonis Constantinides, acum la Sigal Prishtina, nu şi-a uitat fosta echipă. Cipriotul a urmărit desfăşurarea partidei şi i-a sunat după meci pe cei cu care a colaborat pe banca Energiei, pe Claudiu Alionescu şi Iannis Diamantakos, şi i-a felicitat pentru victorie.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: