Pandurii: Numirea lui Narcis Răducan, contestată de un acţionar!

Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) a contestat numirea lui Narcis Răducan în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CS Pandurii. Pe 10 decembrie 2015 instanţa a admis modificarea actelor de la CS Pandurii şi numirea lui Răducan în locul lui Eugen Pîrvulescu, însă sindicatele contestă pe motiv că nu au fost convocate la şedinţa acţionarilor la care acesta a fost pus în funcţie.

Pe 10 decembrie instanţa a admis cererea CS Pandurii şi a dispus înregistrarea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor ţinut la grefa Judecătoriei Târgu Jiu a modificărilor intervenite în conducerea Consiliului de Administraţiei al clubului. În data de 25 septembrie 2015, Răducan a fost numit definitiv în calitate de membru şi de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Pe 17 decembrie, decizia a fost atacată de USMO, în calitate de acţionar.

USMO a revenit în acţionariatul Pandurii după ce a câştigat procesul în aprilie 2015. Marin Golea, reprezentantul USMO, a revenit în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de câteva luni. USMO a fost exclusă din rândul acţionarilor CS Pandurii pe 20 iunie 2014, ceilalţi acţionari invocând faptul că sindicatele nu şi-au plătit cotizaţia pe anul 2013. Culmea este că în instanţă s-a demonstrat că toţi acţionarii ar trebui excluşi pentru că niciunul dintre ei nu şi-a respectat angajamentele şi nu a plătit cotizaţia totală.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: