Victorie categorică pentru CSM Târgu Jiu 

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică, pe teren propriu, contra LPS FL. Fleșeriu Sebeș, scor 33-15, la pauză 16-6. Partida a contat pentru etapa a-3-a din Seria H a Campionatului Național. 

Junioarele pregătite de Paula Martinescu au început în forță meciul cu ardelencele de la Sebeș, astfel că, în minutul 9, tabela arata 5-0. Ultimul cuvânt al primei reprize l-a avut tot echipa din Târgu Jiu care a terminat prima parte a jocului cu un avantaj de 10 goluri pe tabelă, scor 16-6.

Repriza secundă a continuat în aceași notă de dominare categorică a fetelor pregătite de Paula Martinescu, care s-au distanțat constant pe tabela de marcaj.

Meciul s-a terminat 33-15 a informat csmtargujiu.ro. Paula Martinescu s-a declarat mulțumită de prestația elevelor sale, deși spune că echipa încă mai are de lucru pe faza defensivă: ”Astăzi panterele au făcut un meci bun, mai ales că am folosit tot lotul pe parcursul meciulu. Atitudinea fetelor a fost una bună și sper ca moralul de acum încolo să fie bun, iar dorința de victorie să fie mai mare de la meci la meci. Un joc facil după cum am anticipat, sunt mulțumită în general de jocul prestat, dar totuși compartimentul defensiv trebuie perfecționat. Sper ca odată cu acumularea experienței să progresăm și să remediem carențele din acest compartiment”.

După această victorie, gorjencele au urcat pe locul 4, la doar două puncte distanță de primele trei clasate.

LOT CSM Târgu Jiu Junioare 3: Gabriela Anuțoiu, Andrada Văduva 3g, Ana Maria Bîrlete 8g, Cleopatra Pîslaru 7g, Raisa Pagnejer 7g, Ana Pănoiu 1g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 1g, Adelina Dugaia, Ștefania Foca 2g, Antonia Vîrțan 1g, Ștefania Ciobanu, Alesia Cioi 2g, Tiana Constantinescu. Antrenor: Paula Martinescu Pagnejer.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

Seria H – Etapa 3

Târgu Jiu, Sala Sporturilor, 30.09.2023, Ora 11.00

CSM TÂRGU JIU – LPS FL. FLEȘERIU SEBEȘ 33-15(16-6)

Vizualizări: 1,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: