Victorie clară pentru Juniorii C ai CSM Târgu Jiu

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu au reușit o victorie clară în prima etapă a Campionatului Județean U15. Sâmbătă, 15 octombrie, tinerii fotbalişti de la CSM Târgu Jiu au trecut fără probleme de AS Știința Turburea, scor 8-2.

Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, a început cu dreptul Campionatul Judeţean U15, reuşind să se impună în faţa echipei Ştiinţa Turburea, scor 8-2. Meciul disputat pe Stadionul Municipal a fost dominat categoric de echipa din Târgu Jiu, care şi-a propus să câştige campionatul judeţean, după cum informează csmtargujiu.ro. Chiar dacă nu au fost în formulă completă, gruparea gorjeană nu a avut probleme în a se impune în acest meci.  ”A fost un meci la discreția noastră, chiar dacă am avut foarte mulți jucători care au lipsit. Patru jucători accidentați și un jucător învoit. Cei care au fost în teren şi-au făcut datoria și doar relaxarea în urma rezultatului din teren a făcut să primim două goluri. Mă bucur că am început campionatul cu dreptul și sper ca de la meci la meci să jucăm și mai bine”, a declarat după meci Alin Poenaru, unul dintre antrenorii grupei de Juniori C de la CSM Târgu Jiu.

Juniori C CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea 8-2

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Alexandru Gurică 4 goluri, Andrei Vintilescu 2g, Lorenzo Nistor 1g, Ianis Văcaru 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C - Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: