Naționala României, distrusă de BBC după egalul de vineri!

BBC a atacat dur naționala României, după egalul cu Irlanda de Nord! Verdictul e atât de dur pe cât de slab a jucat echipa lui Edi Iordănescu care a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat vineri seara.

După rezultatul de egalitate obținut vineri seara de elevi lui Edi Iordănescu în fața reprezentativei Irlandei de Nord, 1-1, englezii au scris că României i-a lipsit calitatea în repriza a doua de pe Arena Națională.

Naționala României a întâlnit Irlanda de Nord vineri, pe Arena Națională, într-un meci amical. Tricolori nu au avut cea mai bună prestație, fiind criticați și de BBC. Nord-irlandezii au deschis scorul în minutul 7, printr-un contraatac rapid, marcatorul fiind Jamie Reid (29 de ani), atacant din liga a treia engleză. Trupa lui Edi Iordănescu a restabilit egalitatea, în minutul 23, prin golul lui Dennis Man (25 de ani). De la reușita golgheterului celor de la Parma, tabela a rămas neschimbată, iar rezultatul final a fost 1-1.

Jurnaliștii de la BBC au criticat meciul de vineri seara disputat de Romania. Britanici au considerat repriza secundă ca fiind una lipsită de spectacol, menționând că echipa mai puțin calitativă a fost cea a României.

„O lipsă de calitate în a doua repriză, în special din partea formației gazdă”, au scris cei de la BBC.

La sfârșitul meciului, englezii au scris că rezultatul a fost unul corect, având în vedere cea de-a doua repriză. Din spusele jurnaliștilor englezi, se pare că nord-irlandezii sunt mulțumiți cu rezultatul de egalitate, având în vedere echipa pe care au trimis-o în teren, dar și forma pe care România o traversează.

„Meci egal la București, un rezultat corect după un act secund sub așteptări. Jamie Reid a deschis scorul la debutul pentru Irlanda de Nord, iar Dennis Man a egalat pentru România. Niciuna dintre cele două formații nu a mai creat prea multe șanse în a doua repriză, însă Irlanda de Nord este mulțumită de rezultat ținând cont de echipa tânără trimisă în teren și de forma bună traversată de România”, a mai scris sursa citată.

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: