CSM Târgu Jiu joacă duminică cu CS Dinamo

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru al doilea meci din această săptămână. Echipa pregătită de Vali Popescu va merge în București, pentru duelul cu CS Dinamo, partidă care contează pentru etapa a 3-a din Grupa 3 Valoare și se va disputa duminică, 24 martie, de la ora 15:30.

Se anunță o nouă confruntare intensă pentru juniorii lui Vali Popescu, care vor juca pe terenul vecinei de clasament, Dinamo București. Gorjenii sunt pe locul 3 în Grupa 3 Valoare, cu 4 puncte, în timp ce dinamoviștii sunt pe locul 4, cu 3 puncte. Pentru gorjeni, care sunt în cărți pentru un loc în faza superioară a competiției, victoria pe terenul lui Dinamo ar însemna un pas imens către îndeplinirea obiectivului, după cum anunță site-ul oficial al clubului.

”Vreau și de la acest meci, așa cum am mai spus-o, dezinvoltură, curaj și multă plăcere de a juca handbal. Cred că sunt lucruri generale care nu trebuie să lipsească de la nici nu joc. De la acest meci, contra lui Dinamo, vreau să nu intrăm timorați de faptul că jucăm cu Dinamo, din contră, vreau de la băieți să joace cu multă ambiție și să demonstreze, cum am făcut-o și la celelalte jocuri, că suntem o echipă care își merită locul în Grupele Valoare”, a spus antrenorul Vali Popescu pentru csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 3

BUCUREȘTI, SALA DINAMO

DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 15.30

CS DINAMO BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: