Victorie importantă pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu Energeticianul, scor 2-0, ambele goluri fiind marcate în a doua repriză. Venită după patru eşecuri la rând, Pandurii putea intra în avantaj la pauză, dar golul lui Nsiah, din 5 metri, din min. 45, a fost anulat după un minut de la validare. Centralul Eduard Ioniţă a revenit asupra deciziei la presiunea oaspeţilor, care au susţinut că Tudoran, care era pe linie, a atins mingea şi se afla în offside.

Meciul orgoliilor s-a decis în a doua parte. În min. 61, Daniel Ciobanu, revenit în vară la Pandurii de la Luceafărul Oradea, a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri.

Echipa patronată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină a ieşit la atac, însă tot Pandurii înscrie, în min. 84, prin Daniel Pîrvulescu, cu un şut de la 12 metri. Pe final de meci, pandurul Cristian Raiciu vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Echipa din Târgu Jiu a strâns 24 de puncte, urcând pe locul 8, iar etapa viitoare întâlneşte în deplasare ASU Politehnica Timişoara.

Rezultatele etapei:

Farul Constanţa – Luceafărul Oradea 5-0

Dacia Unirea Brăila – Daco-Getica 2-1

Ripensia Timişoara– CS Mioveni 1-1

Academica Clinceni – Aerostar Bacău 2-1

CS Balotești – ASU Poli Timișoara 1-0

Metaloglobus Bucureşti– Chindia Târgovişte 0-0

ACS Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti: 0-1

Sportul Snagov – Universitatea Cluj, duminică, ora 11.00

UTA Arad – FC Argeş, duminică, ora 13.00

Vizualizări: 1,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: