Victorie pentru echipa lui Popete cu Jiul Rovinari

Gilortul Târgu Cărbuneşti a disputat un nou joc de pregătire în week-end, al doilea de la reluarea pregătirii. Echipa antrenată de Florin Popete a câştigat meciul cu scorul de 3-1 după ce, în precedentul amical, Gilortul a înregistrat un rezultat de egalitate.

Gilortul Cărbuneşti s-a deplasat la Rovinari pentru a disputa amicalul cu Jiul, meci în care s-a impus cu scorul  de 3-1. Golurile echipei lui Florin Popete au fost marcate de Ianis Stăniloiu (36′), Robert Bubuioc (43′) și Radu Filip (61′), în timp ce pentru gazdele de la Rovinari a înscris Olimpiu Dincu. Gazdele au deschis scorul pe contraatac prin Dincu, în minutul 25, şi, în replică, Stăniloiu a trimis cu latul în plasă mingea revenită din bară, la șutul lui Unguru.

Gilortul a intrat în avantaj la cabine după golul din voleu al lui Bubuioc. După pauză, fotbaliştii de la Gilortul au mai punctat o dată, în urma unei acțiuni individuale a lui Filip.

În prima repriză antrenorul Florin Popete i-a trimis pe tern pe: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Popa, Bărăitaru – Bubuioc, Avrămescu, Stăniloiu – Dănăricu, Cocină, Unguru, iar în repriza a doua au evoluat: Voinea – Afrim, Dolcescu (66' Popa), Safta, Bărăitaru – Căldăraru, Gheorghe (70' Lipianu), Oprișa – Roncea, Filip, Almăjanu.

Acesta a fost al doilea joc de pregătire al elevilor lui Florin Popete, după remiza cu Jiul Petroșani, scor 2-2. Pentru Gilortul vor urma alte trei meciuri de pregătire, cu Flacăra Horezu, ACSO Filiași și Universitatea Craiova 2. Conducerea clubului este în tratative pentru a disputa încă un joc amical săptămâna viitoare, înaintea celui cu Flacăra Horezu.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: