Handbal: Victorii pe linie pentru echipa de handbal a CSM

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a terminat neînvinsă cel de-al doilea turneu al seriei B. În ultimul meci al turneului, elevele lui Liviu Andrieş s-au impus mai greu în faţa jucătoarelor de la CSM Oradea, scor 27- 25, după ce în primele meciuri au trecut de CSU Timişoara, scor 41-20, şi de CSM Deva, scor 32-26.

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu au câştigat toate meciurile de la turneul al doilea al Diviziei A şi ocupă locul I în seria B, cu victorii pe linie. CSM Târgu Jiu rămâne singura echipă neînvinsă după ce în ultima zi a turneului a trecut de CSU Oradea  cu scorul de 27-25.

Jucătoarele lui Liviu Andrieş încheie astfel fără greşeală primele două turnee şi au început returul pe locul I în serie, fiind mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Robert Bălăeţ, directorul CSM Târgu Jiu, a apreciat prestaţia handbalistelor şi a recunoscut că ultimul meci a fost mai dificil: „A fost un meci foarte greu şi felicit echipa din Oradea pentru că ne-a pus probleme foarte mari. Le mulţumesc fetelor şi antrenorilor pentru că au dat dovadă de spirit în acest turneu şi am arătat că suntem o echipă care câştigă şi când joacă mai puţin bine”. Antrenorul CSM consideră că meciul a fost făcut greu de handbaliste şi că poarta nu a mai funcţionat la fel de bine. „Fetele şi-au făcut singure meciul greu. Poarta a fost bună la meciul cu Deva, dar cu Oradea a avut doar una sau două intervenţii. Din fericire, chiar dacă am jucat prost, am câştigat. Trebuie să analizăm această evoluţie fluctuantă. Sper să creştem de la antrenament la antrenament şi de la meci la meci, pentru că obiectivul pe care l-am propus nu este realizat şi trebuie să ne ridicăm la nivelul echipelor din prima ligă”, a spus Liviu Andrieş după acest ultim meci.

După acest turneu de la Târgu Jiu jucătoarele lui Andrieş au primit câteva zile de pauză iar la finalul săptămânii vor relua pregătirea.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: