Ceva nu merge la Craiova, un nou egal în campionat

Meciul dintre Academica Clinceni şi Universitatea Craiova s-a încheiat duminică la egalitate, scor 0-0. Oltenii pierd două puncte mari şi echipa pare că are în continuare probleme în atac.

Universitatea Craiova a pierdut încă două puncte mari în Liga 1 după ce a reușit doar o remiză cu Academica Clinceni, scor 0-0. Alexandru Cicâldău a ratat cea mai mare ocazie a unui meci în care Clinceni s-a închis iar foarte bine, așa cum a reușit și cu FCSB, atunci când a reușit chiar să câștige: 1-0.

Academica putea să ia toate punctele și în meciul de duminică, în minutul 73, când Rusescu a fost aproape să înscrie.

Oltenii și-au pus mari speranțe că vor câștiga duelul cu Academica, desfășurat la Călărași, după succesul din partida de Cupă. Duelul s-a terminat 0-0 iar Alexandru Cicâldău, care a avut ocazia să dea lovitura, era supărat că nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. „Ne pare rău că nu am câștigat, am venit aici să luăm trei puncte. Eu spun că meciul s-a jucat în prima repriză când am avut multe ocazii, atunci trebuia să marcăm. Dacă vrem să fim sus și să ne batem la campionat, trebuie să dăm gol la fiecare fază. Am avut mult mai multe ocazii față de meciul tur, dar nu am reușit să dăm gol”, a declarat Alexandru Cicâldău.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: