Adversar din Liga 2 pentru ACS Viitorul în Cupa României. Craiova vs. Chindia

Luni au fost stabilite, la sediul FRF, meciurile din cadrul următoarei faze a Cupei României, acolo unde s-a calificat şi ACS Viitoru Târgu Jiu. Echipa lui Flavius Stoican va juca în sferturile cupei cu un adversar din Liga 2, Universitatea Cluj.

Meciurile din cadrul sferturilor Cupei României au fost stabilite luni, la sediul FRF, prin tragere la sorţi. Echipele din Liga 2 calificate în această fază nu vor avea toate meciuri uşoare, pentru că Petrolul întâlnește rivala Astra din Liga 1 iar la Dunărea Călărași va ajunge Dinamo. Universitatea Cluj şi ACS Viitorul Târgu Jiu pot considera că au avut parte de o tragere mai uşoară pentru că vor juca împreună. Unuversitatea Craiova se va deplasa la Târgoviște, unde va juca cu Chindia.

Jocurile din acest tur vor avea loc în perioada 2-4 martie 2021, urmând ca datele exacte şi orele de disputare să fie stabilite de televiziunile deţinătoare de drepturi.

În sferturile Cupei României s-au calificat patru echipe din Liga 2, Dunărea Călărași (la masa verde), Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj și ACS Viitorul Târgu Jiu, și patru echipe din Liga 1, Chindia Târgoviște, Dinamo, Astra și Universitatea Craiova.

Cele patru partide se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Meciurile din faza sferturilor de finală ale Cupei României rezultate în urma tragerii la sorți:

Petrolul Ploiești – Astra

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova

Dunărea Călărași – Dinamo

Universitatea Cluj – ACS Viitorul Târgu Jiu

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: