Victorie pentru Gilortul în ultimul meci de pregătire

Meciul amical dintre Flacăra Horezu și Gilortul Târgu Cărbunești s-a încheiat cu scorul de 0-2, după ce la pauză tot oaspeții au condus, scor 0-1. Cele două goluri ale gorjenilor au fost marcate de Ionuț Gîlcescu (22’) și Răzvan Calotă (88’).

Gilortul a învins în meciul amical disputat la Pietrari (Vâlcea), formația de Liga 3 Flacăra Horezu, ocupanta locului 3 din seria 6. În ultima repetiție dinaintea reluării campionatului, jucătorii lui Mario Găman au avut o evoluție solidă și s-au impus cu 2-0. „Echipa noastră a deschis scorul la jumătatea primei părți prin Ionuț Gîlcescu care a trimis, de la 6 m, cu capul în plasă din centrarea lui Croitoru. Scorul final a fost stabilit de Răzvan Calotă, preluare cu exteriorul la 14 m de poarta adversă și șut cu interiorul lângă stâlpul din stânga porții vâlcene.”, au scris în cronica de meci cei de la Gilortul despre desfășurarea jocului de la Pietrari.

Gilortul a mai beneficiat și de alte ocazii de a marca atunci când Dogaru a trimis mingea în transversală, iar Marina, Gheorghe, Istudor, Avramescu și Gîlcescu s-au numărat printre semnatarii altor ocazii de gol. De partea cealaltă, jucătorii Flacărei au beneficiat de 2 ocazii mari de a înscrie, Oprița și Dogaru opunându-se golului printr-un reflex, respectiv o respingere de pe linia porții.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: