Baschetbalistele lui Laurențiu Răuț se bat pentru o medalie

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele Turneului Final. Formația pregătită de Laurențiu Răuț a trecut joi, 2 martie, de CSS Sibiu, scor 78-20. Grupa U14 a CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit obiectivul de a terminat în primele 4 echipe din țară la acest nivel, urmând să se lupte pentru o medalie națională.

După victoria din debutul turneului de la Alexandria, contra echipei CS Olimpia București, scor 58-48, gorjencele au înregistrat a doua victorie consecutivă la Turneul Final. Fetele lui Laurențiu Răuț au trecut de o manieră categorică de echipa din Sibiu, scor 78-20, la capătul unui meci pe care l-au controlat fără probleme, a informat csmtârgujiu.ro.

La Turneul Final de la Alexandria, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2A, alături de CS Olimpia București, CSS Sibiu și ACS Dan Dacian București. În Grupa 1A au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, gazda turneului, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca.

”După al doilea meci din grupă câștigat împotriva Sibiului, am reușit și matematic calificarea în semifinalele Campionatului Național. A fost un meci în care am dorit să exersăm mai multe lucruri, din fericire spre final au început să ne și iasă, dar meciurile grele de abia acum încep. Vreau să felicit fetele pentru această performanță, deoarece ne-am atins obiectivul propus, acela de a ajunge în primele patru, iar de acum vom încerca să ne batem la o medalie, ceea ce ar fi minunat”, a precizat Laurențiu Răuț, antrenor la Grupa U14 CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: