Paul Anton şi Mihai Roman, înlocuiţi cu trei jucători noi

Mijlocaşul Anton şi atacantul Mihai Roman sunt ca şi plecaţi de la CS Pandurii, a confirmat tehnicianul Edward Iordănescu. Ambii jucători vor merge la echipe din străinătate, deocamdată ştiindu-se că Anton are o ofertă din Rusia. Iordănescu spune că plecarea lor cade greu, dar obiectivul rămâne acelaşi, locurile 1-6. În acelaşi timp, antrenorul a declarat că după plecarea lor este nevoie de minim trei transferuri.

Tehnicianul Edward Iordănescu a confirmat transferul lui Paul Anton la Ufa, o echipă din Rusia, dar a dezvăluit că şi atacantul Mihai Roman este în discuţii avansate cu o echipă. "Mihai Roman este aproape de un transfer, nu pot să spun dacă se va materializa. În ultimele zile aceste discuţii nu i-au făcut bine, e un jucător tânăr. Nu l-am scos neapărat pentru că a avut acea ocazie. (...) Există interes pentru Anton din partea unei nou-promovate din Rusia, e la o semnătură distanţă, s-au înţeles şi cluburile, şi jucătorul cu acea echipă. E o pierdere imensă", a declarat Edward Iordănescu.

Antrenorul spune că în schimbul celor doi jucători vrea să aducă trei fotbalişti la Pandurii. Echipa are probleme şi de cantitate, şi de calitate a jucătorilor. Pe lista lui Iordănescu este Ionuţ Neagu, de la Steaua, un jucător pe care a mai încercat să-l aducă la Pandurii: „Personal am vorbit şi cu conducerea Stelei, e un jucător care ne-ar interesa pentru că-l cunoşteam şi sunt sigur că putem să-l integrăm. Rămâne să vedem dacă putem să materializăm această mişcare“.

Iordănescu spune că va sta la uşa conducerii până va face rost de bani pentru transferuri. „Pot să pierd jumătate din echipă, trebuie să pun la loc, obiectivul rămâne acelaşi şi echipa va lucra şi va face tot ce-i stă în putinţă. Mi-ar fi uşor să spun acum că în condiţiile astea nu mai pot să îndeplinesc obiectivul, dar eu nu mă dau la o parte.  Mă voi duce la uşa conducerii şi voi bate până îmi vor aloca nişte bani pentru transferuri. Nu scapă aşa uşor de mine, voi încerca să atrag fonduri“, a declarat acesta.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: