Mesajul lui Iordănescu pentru Pandurii

Pandurii dispută luni, 17 august, meciul cu CFR Cluj, pe Stadionul de la Severin, dar tehnicianul Edi Iordănescu nu a trecut de eşecul usturător de la partida cu Concordia Chiajna, scor 3-0 pentru gazde. Iordănescu le-a transmis public jucătorilor că prezenţa pe teren nu este suficientă.

Pandurii au fost zdrobiţi de Concordia Chiajna. Deşi echipa sa a încasat trei goluri, Iordănescu a spus că rezultatul este echitabil, pentru că jucătorii au fost pe teren, dar nu au muncit. El le-a transmis că trebuie să muncească atunci când sunt pe teren. „Concluzia mea este că a fost un rezultat echitabil. În continuare am arătat că avem multe lucruri de pus la punct şi profit de ocazie, deşi totdeauna am vrut să o fac în cadru închis, de data asta o fac şi public, să transmit un mesaj către jucători să înţeleagă că nu este suficientă simpla prezenţă pe teren şi, în ciuda calităţii pe care o au, dacă nu este completată de muncă va fi greu în viitor. Dacă vrem să fim sus trebuie să muncim si să mai cărăm şi pianul, nu numai să cântăm la el. Avem prea mulţi jucători care încearcă şi-şi propun să joace numai o singură fază, iar în fotbalul modern asta nu e acceptabil“, a declarat antrenorul Edward Iordănescu. Astăzi pandurii vor să-şi ia revanşa în meciul cu CFR Cluj.

Roman, pe afişul meciului cu CFR Cluj

Biletele pentru meciul din etapa a 7-a a Ligii I dintre Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj au fost puse în vânzare duminică dimineaţă la casele de bilete ale Stadionului Municipal din Severin. Biletele pot fi procurate duminică şi luni între orele 10:00 şi 20:00 de la casele de bilete din Severin, din zona Pieţei Meva. Preţurile biletelor pentru acest meci sunt următoarele: 5 lei la peluză;
10 lei la Tribunele I şi II şi 20 de lei la Tribuna Zero. Pe afişul meciului din 17 august este atacatul Mihai Roman, cel care ar fi primit o ofertă de la echipa Litex, antrenată de fostul tehnician al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: