VIDEO Ghivece cu flori de pe o stradă din Rovinari, distruse de doi adolescenți 

Doi adolescenți s-au distrat într-un mod care a produs pagube. Aceștia au distrus 12 ghivece cu flori de pe o stradă din orașul Rovinari, după care le-au aruncat într-un canal. Cei doi au fost filmați și au fost identificați, iar prejudiciul recuperat de la părinți.  

 

„Doi minori s-au distrat seara trecută smulgând florile din nu mai puțin de 12 ghivece, după care le-au aruncat în canalul Prundurel. Florile fuseseră puse pe un gard din piatră de către angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari pentru a înfrumuseța orașul, dar din păcate nu au rezistat prea mult. 

Din fericire însă, cu ajutorul camerelor de supraveghere ale Poliției Locale Rovinari făptașii au fost imediat identificați, iar prejudiciul a fost recuperat de la părinții celor doi copii. 

Pe această cale, reamintim tuturor că pe raza orașului Rovinari, în zonele publice cele mai intens circulate, dar și în anumite parcări, sunt montate camere de supraveghere care sunt urmărite live, 24 de ore din 24, din dispeceratul Poliției Locale. 

Astfel, este puțin probabil ca o faptă antisocială sau de vandalism să rămână cu autor necunoscut“, au transmis reprezentanții Primăriei Rovinari.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: