VIDEO: Vili Pasăre, rănit grav într-un accident rutier

Fostul lider al PNG Gorj, Vili Pasăre, primar al comunei Dragoteşti, a fost implicat într-un accident rutier în cursul nopţii de miercuri spre joi, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. Acesta a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, medicii reuşind să îl stabilizeze.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Băleşti, la câţiva kilometri de Târgu Jiu, pe o porţiune de drum drept şi recent modernizată. Conform Poliţiei, autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă şi, după ce a intrat pe un câmp, s-a răsturnat, maşina fiind găsită la câteva zeci de metri de şosea. Primarul Pasăre era singur în autoturism, alţi şoferi aflaţi în trafic sunând la 112 şi anunţând evenimentul rutier. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe Târgu Jiu, ulterior fiind transferat la o unitate spitalicească din capitală.

Pasăre are traumatism cranio-cerebral închis, loviturile la cap fiind cele mai grave. Poliţiştii au stabilit că acesta nu purta centură de siguranţă şi mergea cu viteză, lucru care şi explică locul în care a ajuns maşina de pe şosea. Oamenii legii aşteaptă acum şi rezultatul testului de alcoolemie, primarul fiind în cursul serii la o petrecere organizată de către Consiliul Judeţean Gorj cu ocazia împlinirii a 145 de ani de existenţă a instituţiei. Pasăre a stat la masă cu alţi colegi de-ai săi, primari şi ei ai altor localităţi, care au menţionat că petrecerea s-a terminat în jurul orelor 19.00. "Nu a băut Vili alcool, nici nu se pune problema, doar am stat la masă de vorbă. Era bine dispus, ne-am simţit extraordinar acolo şi îmi pare rău să aud aşa ceva", a spus primarul din Căpreni, Emil Cătănoiu.

FĂRĂ NOROC

Vili Pasăre a fost preşedinte al PNG Gorj. Pasăre a fost schimbat din funcţie la începutul toamnei, rămânând doar primar al comunei Dragoteşti. Acesta este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fapte de corupţie. Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la 4 ani de închisoare după ce la Tribunalul Gorj fusese găsit nevinovat după ce a fost prins în flagrant în octombrie 2006 luând un plic cu 3000 de lei de la o femeie de afaceri din Târgu Jiu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: