Vîlceanu (PNL): Este o informație care aduce neliniște

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, se așteaptă la o creștere a numărului de români care vor să revină în țară în perioada care urmează. “Ne așteptăm ca odată cu apropierea sărbătorilor de Paște să crească numărul românilor plecați în străinătate care revin în țară. Este o informație care aduce neliniște în rândul populației. Ce ne facem în momentul în care foarte mulți oameni o să vină din zone unde este o problemă cu acest coronavirus”, a spus Vîlceanu la Radio Infinit.

Cele mai multe persoane diagnosticate cu Covid-19 în România sunt români reveniți din străinătate și contacți ai acestora.

Vîlceanu face apel la aceste persoane să respecte condițiile de izolare atunci când ajung în țară. “Autoritățile sunt pregătite pentru a-i primi pe acești oameni care revin în țară, dar dacă oamenii nu conștientizează că trebuie să stea în izolare sau în carantină, atunci toate măsurile sunt degeaba. Până la urmă, trebuie să înțelegem că atunci când te întorci acasă, la familie, dacă nu respecți sfaturile autorităților, riști să infectezi oameni din propria familie sau la comunitate”, a spus deputatul PNL.

Vîlceanu este de părere că, în următoarea perioadă, toate resursele financiare ar trebui să se îndrepte către nevoile din sănătate, nu spre investiții.

Vizualizări: 4,780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: