Vîlceanu cere aprobare să intre în carieră. CEO refuză!

Deputatul Dan Vîlceanu a făcut o solicitare la CE Oltenia prin care a cerut să i se acorde acces în carierele companiei energetice. Vîlceanu spune că dorea să stea de vorbă cu angajaţii CE Oltenia, să afle cu ce problemele se confruntă minerii, pentru a încerca să găsească rezolvare din postura de parlamentar.

Conducerea CE Oltenia i-a respins solicitarea. „CE Oltenia mi-a răspuns că nu pot să merg să discut cu oamenii la locul de muncă pentru că CE Oltenia este o societate care nu se poate alătura niciunei acţiuni politice, supunându-se doar politicilor economice ale pieţei de energie. Păi, la întâlnirea cu doamna Borduşanu şi cu domnul Milosteanu, ce făcea domnul Boza acolo? Se supunea pieţei de energie?”, a afirmat Dan Vîlceanu.

Conducerea CE Oltenia i-a mai transmis lui Vîlceanu că prezenţa sa în mijlocul minerilor ar perturba programul de lucru al carierelor. „Domnul Boza spune că va răspunde oricăror solicitări referitoare la relaţia mea cu cetăţenii, inclusiv cu salariaţii CEO, formulate în condiţiile articolului 39 din Legea 96. Articolul se referă la autorităţile publice locale. Domnul Boza se consideră autoritate publică locală. Această adresă este neserioasă”, a mai spus Dan Vîlceanu.

Deputatul liberal vrea să organizeze o întâlnire cu şefii din minerit, precum cea care s-a desfăşurat recent la Motru, organizată de parlamentarii PSD Gorj.

Vizualizări: 1,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: