Vîlceanu după propunerea PNL Gorj de ieșire de la guvernare: Când ceream asta ei au propus excluderea mea

Deputatul Dan Vîlceanu, fostul președinte al PNL Gorj și secretar general la nivel național, a comentat declarația senatorului PNL Ion Iordache legat de propunerea de a ieși de la guvernare. ”Eu cred că e o chestiune care ține de discursul politic și în trei luni începe campania de locale. Coroborând că președinții de organizații trebuie să candideze probabil se caută o imagine care să-i pună în antiteză cu cei care conduc acum”, a declarat Dan Vîlceanu la Radio Infinit.

Președintele PNL Gorj a declarat joi, după împărțirea banilor de către Consiliul Județean Gorj, că va propune conducerii centralei ieșirea de la guvernare. Asta în situația în care cele două partide, PNL și PSD, discută despre alegeri pe liste comune și comasate.

Vîlceanu spune că pentru o astfel de declarație s-a propus excluderea din PNL: ”Consistența mesajului în politică poate să-ți aducă un plus. Oamenii văd pe cineva care acum un an jumate spunea: solicităm conducerii să se ia măsuri cu Pecingină și Vîlceanu pentru că sunt în contrasens cu conducerea partidului, noi ceream ieșire de la guvernarea, ruperea coaliției și ei și-o doreau și acum vin ei și spun același lucru”.

Vizualizări: 2,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: