Weber: Să facă numirile la CEO

Au trecut mai multe săptămâni de când CE Oltenia nu are o conducere funcțională, iar lucrurile par departe de a fi soluționate. Pare că e o neînțelegere între liderii local ai PNL și PSD.


După ce președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că PSD numește oamenii în CEO, președintele PSD Gorj Mihai Weber așteaptă ca PNL să numească directori. 

”Uitați-vă că nu știu ce se întâmplă, să vorbim de zile întregi despre acele nominalizări. Și acum am văzut tot felul de abordări că PSD-ul e de vină, ba PSD vrea să ia toate locurile, chiar nu mai înțeleg. 

Haideți să depășim acele frustrări și hai să sprijinim niște oameni, să trecem, vorba aia, peste perioada asta dificilă. După cum bine știți, Ministerul Energiei este condus de un membru al Partidului Național Liberal, de acolo se fac numirile, care trebuie să aibă o discuție și cu reprezentanții din teritoriu și de la centru și, mă rog, ce să facă numirile respective. Nu Partidul Social Democrat face numiri. Blocajul nu știu unde este. Cel puțin la Partidul Social Democrat nu este blocaj”, a spus Weber la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: