Ion Iordache: PNL va câștiga primăria, cu sau fără Romanescu

Senatorul Ion Iordache spune că Partidul Naţional Liberal (PNL) va câştiga Primăria Târgu Jiu, indiferent dacă va fi sau nu Marcel Romanescu cel ales candidat.

Preşedintele PNL Gorj afirmă că nu a luat încă o decizie în ceea ce îl priveşte pe actualul primar al municipiului Târgu Jiu: „Dan Vîlceanu a fost mult mai tolerant. Chiar dacă organizaţia i-a cerut în multe rânduri să îl excludă pe Marcel Romanescu, pentru ce face şi pentru ce a făcut, el nu a iniţiat un astfel de demers. În cazul meu, lucrurile stau altfel, sunt mult mai tranşant şi imi doresc ca lucrurile să fie foarte clare şi ce stabilim să respectăm. În niciun caz poziţia unuia sau altuia nu trebuie să îi afecteze pe niciunul dintre colegi sau partidul. Este o limită pe care nu putem să o depăşim şi asta trebuie să înţeleagă şi dumnealui. Dacă nu înţelege, vom vedea. Vom lua o decizie. Nu e vorba neapărat de a exclude. Nu se pune problema de a exclude pe cineva. Este vorba de susţinerea pe care i-o dăm sau nu i-o dăm unui om, dacă luăm decizia că ne asociem sau nu ne asociem cu unii oameni. Prioritar este să facem lucruri pentru judeţ, nu să ne certăm între noi. Ca să putem face lucruri bune pentru oameni, trebuie să ne înţelegem bine între noi”, a declarat Ion Iordache, într-un interviu la Radio Infinit.

În ceea ce priveşte candidatul care va reprezenta PNL la alegerile din 2024, Iordache spune că sunt mai multe posibilităţi: „În niciun caz Partidul Naţional Liberal nu va rămâne fără candidat. Partidul Naţional Liberal va câştiga, din punctul meu de vedere, Primăria Târgu Jiu, indiferent daca va fi Marcel Romanescu sau nu. Sunt mai mulţi oameni care ar putea să candideze”.

De asemenea, senatorul spune că opinia cetăţenilor este foarte importantă şi, în acest sens, vor fi efectuate sondaje: „Cu siguranţă vom ajunge să consultăm locuitorii oraşului şi vom vedea. Se fac sondaje, se fac studii sociologice. Deocamdată nu este cazul să discutăm. În momentul de faţă trebuie să lucrăm. Noi avem un drum stabilit. Organizaţia de la Târgu Jiu este o organizaţie mare şi sunt convins că va lua deciziile potrivite".

Vizualizări: 2,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: