Vîlceanu explică de ce nu încep lucrările pe Calea Eroilor

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus că i-a recomandat primarului Marcel Romanescu să aibă grijă cu proiectul privind amenajarea Căii Eroilor. “Pentru Calea Eroilor, care costă 40 de milioane de euro, prin PNDL 2 au fost aprobați două milioane de euro, bani care trebuie folosiți până în 2020. De aceea i-am recomandat primarului să aibă mare grijă, că riscă să înceapă lucrările și să rămână cu centrul orașului dărâmat”, a spus Dan Vîlceanu la Tele 3.

„Teama mea este că vor începe lucrările, dărâmă ce este de dărâmat și rămâne așa”, a spus Vîlceanu, care a spus că numai organizarea de șantier are costuri uriașe pentru un proiect de 40 de milioane de euro.

Președintele PNL Gorj are și un teren pe Calea Eroilor, pe care ar fi vrut să facă o parcare. „Am avut o discuție cu Marcel Romanescu imediat după ce a câștigat primăria, eu sunt proprietarul unui teren pe Calea Eroilor, mă rog, familia mea, și m-a întrebat dacă nu sunt de acord să fac o parcare acolo, să ajut cumva la rezolvarea acestei probleme. Am spus că da. M-am gândit și până acum că ar fi bună o astfel de investiție acolo. Exact pe acest segment vor începe noile lucrări la axa Brâncuși și atunci faci degeaba parcarea”. (A.A.)

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: