Vîlceanu, în locul Olguţei Vasilescu

Liberalii s-au întâlnit marţi pentru a discuta despre moţiunea de cenzură şi programul lor de guvernare. Presa centrală scrie că PNL a creionat deja un guvern, cu Ludovic Orban premier. Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu este ministru al Muncii în guvernul din umbră al PNL, iar Florin Câţu ministru de Finanţe.

Victor Paul Dobre este vehiculat pentru Administraţie şi Interne, Lucian Bode la Transporturi, Marilen Pirtea sau Raluca Turcan la ministerul Educaţiei şi Lucian Heiuş la ministerul Economiei.

La Apărare se pregăteşte Ovidiu Raeţchi, la Agricultură - Nini Săpunaru, Ben Oni Ardelean la Externe, la Mediu - Lucia Varga şi Vlad Nistor ar merge la ministerul Culturii. Pavel Popescu ar fi viitorul ministru al Comunicaţiilor, în timp ce Răzvan Prişcă ar primi ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, iar Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, ar merge la ministerul Românilor de Pretutindeni. Violeta Alexandru, fost ministru în guvernul Cioloş, ar prelua ministerul pentru Dialog Social. (A.A.)

Vizualizări: 2,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: