Romanescu, planuri surpriză? „Dacă lucrurile merg bine, câştig şi independent!”

Primarul Marcel Romanescu pare dispus să candideze la Primăria Târgu Jiu chiar şi independent, dacă lucrurile vor merge bine. Anunţul a fost făcut în contextul scenariilor apărute recent în spaţiul public. În plus, Romanescu nu exclude nici adeziunea la PSD. 

Plecarea lui Marcel Romanescu din PNL pare o telenovelă. Lucrurile încă nu au fost tranşante, iar o declaraţie recentă a primarului pune şi mai mult gaz pe foc în acest scandal. „Dacă lucrurile vor merge bine la Primăria Târgu Jiu, pot să câştig alegerile şi independent. Dacă lucrurile vor merge prost la Primăria Municipiului Târgu Jiu până în 2020, s-ar putea ca nici Partidul Naţional Liberal să nu mă susţină. Lucrurile sunt foarte clare”, a declarat primarul la Sud FM.

Mai mult decât atât, Romanescu a explicat în ce condiţii ar pleca din tabăra liberală. În prezent, nu-i permite legea să schimbe partidul şi să păstreze fotoliul de primar. „Dacă se va vedea ceva în urma mandatului meu, dacă voi face ce trebuie să fac, se poate întâmpla orice. Viaţa politică este o viaţă destul de relativă. Pe mine mă interesează Primăria Târgu Jiu, ce fac eu, ce fac directorii. Cel puţin la momentul la care vorbim, nu mă gândesc să plec de la PNL. Însă, dacă este pentru binele cetăţeanului şi lucrurile se pot dezvolta, dacă PSD va avea o altă imagine la nivel local sau de judeţ, orice poate să fie posibil. Acum sunt membrul acestei formaţiuni politice, cel puţin până în 2020. Acum nici nu îmi permite legea să fac un astfel de pas”, a conchis Romanescu.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: