Vîlceanu nu crede că măsura anunțată de Polaris are substrat politic

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu vede un substrat politic în faptul că Polaris a anunțat că nu mai ridică gunoiul din mai multe cartiere din Târgu Jiu, de la 1 octombrie, din cauza datoriilor mari. „Măsura este luată pentru că asociațiile de proprietari nu au plătit. Există un contract între Polaris și asociațiile de proprietari. E un contract de prestări servicii. Când nu plătești, automat rămâi fără serviciul respectiv. Și la telefon e la fel, și la curent e la fel”, a spus președintele PNL Gorj într-o emisiune la TV Sud.

Dan Vîlceanu spune că această situație nu este generată de primarul liberal Marcel Romanescu și echipa lui, care sunt la primărie de trei luni. Luis Popa este membru PSD și probabil viitor candidat la Primăria Târgu Jiu, iar Marcel Romanescu este primar PNL la primul mandat. „Societatea își vrea banii. Eu nu găsesc că Luis Popa are vreo vină. Eu nu am teoria conspirației permanent în minte”, a spus Vîlceanu.

Deputatul liberal crede că „situația va fi decontată politic de partea cea mai puțin credibilă”. „Câtă vreme noi discutăm de faptul că problema este una veche, nu are cum să deconteze Marcel Romanescu”, a spus Vîlceanu.  (A.A.)

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: