Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Campania electorală i-a lăsat sechele lui Aurel Popescu

Destul de „șifonat” în campania electorală, viceprimarul Aurel Popescu se plânge că adversarii politici sunt încă în competiție cu el chiar și după alegeri. „Familia mea a fost destul de marcată de ce s-a întâmplat în campania electorală. Eram urmăriți și înregistrați la tot pasul. Nu cred că se va continua această stare acasă. Am văzut că domnul consilier Mihai Paraschiv încă se mai ia de familia mea. Îl interesează modul în care câștigă bani soția mea”, a explicat viceprimarul Aurel Popescu.

Liberalul Mihai Paraschiv a pus gaz pe foc, susținând că firma la care este angajată soția sa este abonată la banii publici. „Eu nu m-am interesat niciodată în câte locuri trebuie să muncească domnul consilier pentru a avea un trai decent. Îi recomand să facă la fel. Vreau să-mi lase familia în pace. Unele personaje încă au rămas prinse în campanie. Eu nu mai sunt. Sunt interesat doar de activitatea de la primărie. Avem proiecte și investiții și obligații față de cetățenii din acest oraș”, a fost reacția lui Aurel Popescu.

În campania electorală au apărut materiale video cu mașina primăriei ca o ducea pe soția lui Aurel Popescu la serviciu. (M.M.)

Vizualizări: 716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: