Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vîlceanu: Nu Romanescu este sabotat de PSD

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține că nu primarul liberal Marcel Romanescu este sabotat, ci anumiți directori din subordinea lui pe care PSD îi vrea schimbați. Vîlceanu a dat și un exemplu de director de care PSD vrea să scape: Alexandru Zaharia de la Edilitara. Practic, susține Vîlceanu, PSD forțează schimbarea unor directori cu mâna primarului liberal Marcel Romanescu. „Există directori care au înțeles că s-a schimbat primarul. Punct. Și vor să lucreze cu primarul, că l-ați ales, l-am ales toți”, a explicat Dan Vîlceanu la TV Sud.

Deputatul liberal spune că PSD nu-și dorește astfel de directori, pentru că PSD are doar obiective politice. În privința relației lui cu primarul, Dan Vîlceanu susține că este foarte bună: „Marcel Romanescu vine la ședințe, ne întâlnim. Discutăm deschis de problemele din primărie”. (A.A.)

Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: