Vîlceanu, numărul 2 în PNL? Ce spune deputatul liberal

Deputatul liberal Dan Vâlceanu a comentat informația care circulă pe surse în mediul politic, conform căreia va fi ales prim-vicepreședinte al PNL la Consiliul Național al partidului, ce va avea loc în data de 4 august. Asta ar însemna să fie al doilea om în partid, după Ludovic Orban.

Vîlceanu a spus că nu este nici un post vacant, iar discuţiile vor fi despre alegerile europarlamentare. ”Avem un Consiliu Național la care se discută criteriile pentru europarlamentare, pentru listă, chestiuni legate de europarlamentare. Nici măcar lista de europarlamentare, deci fără nume. Nu am discutat (n.red despre alegerea în funcția de prim-vicepreședinte). Noi am avut alegeri anul trecut. Tot atunci am fost și eu ales vicepreședinte politic în BEx, dar în momentul acesta nu există nicio posibilitate pentru că nu există niciun post vacant și nu pot deveni vacante decât prin demisie sau altă destituire a unui prim-vicepreședinte, tot în cadrul unui Consiliu Național. Eu nu știu de așa ceva”, a declarat Dan Vîlceanu.

Deputatul liberal a explicat că îl flatează o astfel de posibilitate, dar că nu se grăbește în ceea ce privește ascensiunea în partid. ”E absolut firesc să vrei să crești în activitatea pe care o faci. Întotdeauna e tentant, dar eu cred că, cel puțin pentru un an și jumătate de când am devenit parlamentar, mă simt împlinit din punct de vedere al carierei politice și nu mă grăbesc niciunde. Dacă ar fi vreodată cazul, n-aș spune nu”, a mai spus Vîlceanu.

Vizualizări: 1,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: