Iriza a plecat din grupul ALDE

Senatorul de Gorj Scarlat Iriza a plecat și din grupul parlamentar al ALDE, după ce demisionase din partid. Iriza își propusese să rămână în grup, dar s-a răzgândit. Întrebat de Mediafax care ar fi motivul deciziei sale, Scarlat Iriza a răspuns: "Din cauza lui Daniel Chiţoiu, secretar general al partidului, căruia domnul preşedinte Tăriceanu, pentru care am tot respectul pentru că este un gentleman, i-a dat toată puterea politică şi nu numai şi o exercită aşa cum crede el de cuviinţă şi mie nu-mi convine treaba asta".

Iriza a explicat că Daniel Chiţoiu ia toate deciziile în partid fără a se consulta cu restul membrilor ALDE şi împarte cum vrea el posturile politice în cadrul formaţiunii. Întrebat dacă intenţionează să se alăture PSD, senatorul Scarlat Iriza a spus: "Nu ştiu. Deocamdată sunt neafiliat şi voi rămâne mai mult timp aşa."

Liderii PSD Gorj îl vor pe Iriza în partid, dar numai în condițiile în care nu ar afecta coaliția de guvernare, după cum a precizat președintele organizației, Florin Cârciumaru. (A.A.)

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: