Vindea în magazin produse furate

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au reținut miercuri pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani, din comuna Bolboși, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Acesta a cumpărat produse despre care știa că sunt furate. Acesta are un magazin unde comercializa bunurile furate, luate la preț de chilipir.

"În urma celor 6 percheziții efectuate de polițiști la data de 17 octombrie a.c., a fost documentată activitatea infracțională a doi bărbați, de 30 și 31 de ani, din comuna Mătăsari respectiv Bolboși, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, față de care instanța de judecată a dispus arestarea preventivă în lipsă (întrucât nu se află pe teritoriul României), pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

În perioada martie-aprilie a.c., tânărul reținut ar fi cumpărat de la cei doi bărbați, mai multe produse (țigări de diferite mărci în valoare de peste 10.000 lei și 49 de butelii, în valoare de peste 11.000 lei), despre care cunoștea faptul că provin din furturi din societăți comerciale, pe care, ulterior, le-ar fi vândut la magazinul al cărui administrator este, din comuna Bolboși", arată IPJ Gorj într-un comunicat.

Vizualizări: 2,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: