Violență încheiată la spital. Și-a strâns soția de gât

Un bărbat de 43 de ani, din Târgu Jiu, a fost evacuat din propria locuință, după ce și-a lovit nevasta. Polițiștii au intervenit la un scandal din cartierul Romanești, după ce femeia agresată a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Tânăra a mers la spital și a obținut un certificat medico-legal. Medicii au constatat că victima de 39 de ani a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 6 zile de îngrijiri medicale.

Mai apoi, femeia s-a adresat instanței de judecată și a solicitat un ordin de protecție împotriva soțului violent. În motivarea cererii, femeia a arătat că la data de 23 septembrie, în jurul orei 10:30, se afla la domiciliu împreună cu soțul, când, în urma unui conflict spontan, acesta a început să o lovească cu pumnii în zona feței.

Când victima a încercat să se apere, bărbatul a prins-o cu mâinile de gât și a strâns-o cu putere. După vreo 5 minute, timp în care a tot fost lovită cu pumnii și trântită la pământ, tânăra a reușit să iasă din casă și să sune la poliție.

O instanță a Judecătoriei Târgu Jiu a decis ca bărbatul să fie evacuat din casă, pe o durată de trei luni. Mai mult, agresorul este obligat să păstreze o distanță de cel puțin 100 de metri față de soție și de reședința acesteia din cartierul Romanești.

Soțul violent va putea reveni acasă abia după Crăciun. Până atunci, nu are voie să-și sune nevasta și nici să ia legătura cu aceasta în vreun fel.

Vizualizări: 4,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: