Viorel David şi Bogdan Niculescu, sprijin pentru actori

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va organiza în data de 27 martie un spectacol în vederea sprijinirii foştilor actori care întâmpină dificultăţi, fie că este vorba de lipsuri financiare sau boală. Astfel, toţi banii care vor fi strânşi din bilete vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, special constituit pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

„Spectacolul de pe data de 27 martie, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, va începe la ora 19. «Unde dragoste nu e» este gândit pentru o cauză nobilă, pentru că acest spectacol face parte din campania naţională demarată acum 17 ani de UNITER”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului târgujian.

La nivel naţional, ambasadorii campaniei „Artiştii pentru artişti” sunt Nicu Alifantis, Emilia Popescu, Marian Râlea şi Alexandru Halic. Şi pe plan local sunt patru ambasadori. Aceşti au înregistrat clipuri video prin care îi îndeamnă pe gorjeni să vină la spectacol. Este vorba de Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, viceprimarul Adrian Tudor, medicul ortoped Bogdan Niculescu şi Viorel David, directorul societăţii Artego.

Pentru actorii teatrului va urma un maraton de spectacole. „Va fi o săptămână de foc între 26 şi 30 martie. În data de 27 martie jucăm şase spectacole, cinci dintre acestea pentru cei mici, încheind de la orele 19 cu spectacolul «Dacă dragoste nu e», în regia lui Andrei Mihalache”, a explicat Cosmin Brehuţă, managerul Teatrului ”Elvira Godeanu”. Costul unui bilet este de 15 lei.

Vizualizări: 3,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: