Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vizele pentru șomaj, după 15 iunie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj informează cetăţenii judeţului Gorj că utilizarea poștei electronice rămâne mijlocul de comunicare pentru solicitarea și acordarea drepturilor de șomaj și se aplică și după încetarea stării de urgență, pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, obligația șomerilor care primesc indemnizație de șomaj de a se prezenta la viza lunară se suspendă în perioada cuprinsă între încetarea stării de urgență și până la data de 31 mai 2020. Vizele pentru luna iunie 2020 se vor aplica începând cu data de 15 iunie 2020.

Persoanele beneficiare sau cele care urmează să beneficieze de prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat se vor prezenta la sediul AJOFM Gorj și la punctele de lucru începând cu data de 15 iunie 2020.

"De asemenea, informăm cetățenii județului nostru că, pentru anul 2020, numărul de zile libere plătite pentru unul dintre părinți în conformitate cu Legea nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ, cu completările și modificările ulterioare, se stabilește până la încheierea cursurilor anului școlar 2019—2020, în condițiile legii, cu aplicarea prevederilor art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 217/2020", transmite AJOFM Gorj.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: